Logo Cateringu

Dieta podstawowa


Poniedziałek
  • Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron penne z sosem Napoli (300g), surówka z kapusty czerwonej z cebulką i oliwą (100g), woda mineralna (250ml)pszenica
  • Jabłko (100g)

Piątek
  • Zupa pomidorowa ze śmietankąmakaronemi natką pietruszki (300ml) mleko, pszenica
  • Kluski leniwe z białym serem (300g), jogurtem naturalnym i musem z truskawek (40g), surówka z tartej marchewki i selera z rodzynkami (100g), woda mineralna (250ml) pszenica, jaja, mleko
  • Gruszka (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie , zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

                                           

 

Dieta bezmleczna, bezjajeczna


Poniedziałek
  • Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron penne z sosem Napoli (300g), surówka z kapusty czerwonej z cebulką i oliwą (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Jabłko (100g)

Piątek
  • Zupa pomidorowa ze śmietanką kokosową, makaronem i natką pietruszki (300ml)pszenica
  • Wegańskie kluski dyniowe z cebulką (300g), surówka z tartej marchewki i selera z rodzynkami (100g), woda mineralna (250ml)
  • Gruszka (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie , zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011
Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

 

 

Dieta bezglutenowa


Poniedziałek
  • Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami i natką pietruszki (300ml) 
  • Bezglutenowy makaron penne z sosem Napoli (300g), surówka z kapusty czerwonej z cebulką i oliwą (100g), woda mineralna (250ml)
  • Jabłko (100g)

Piątek
  • Zupa pomidorowa ze śmietanką, bezglutenowym makaronem i natką pietruszki (300ml) mleko
  • Bezglutenowe kluski dyniowe z cebulką (300g), surówka z tartej marchewki i selera z rodzynkami (100g), woda mineralna (250ml)
  • Gruszka (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie , zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

                                                              

 

Dieta wegetariańska


Poniedziałek
  • Zupa kalafiorowa z zielonym groszkiem, ziemniakami i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron penne z sosem Napoli (300g), surówka z kapusty czerwonej z cebulką i oliwą (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Jabłko (100g)

Piątek
  • Zupa pomidorowa ze śmietankąmakaronemi natką pietruszki (300ml) mleko, pszenica
  • Kluski leniwe z białym serem (300g), jogurtem naturalnym i musem z truskawek (40g), surówka z tartej marchewki i selera z rodzynkami (100g), woda mineralna (250ml) pszenica, jaja, mleko
  • Gruszka (100g)

 UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie , zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.