Logo Cateringu

Dieta podstawowa


Poniedziałek
  • Barszcz czerwony z ziemniakami, śmietanką i natką pietruszki (300ml) mleko
  • Spaghetti Napoli (300g), surówka z młodej kapusty z tartą marchewką i koperkiem (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Jabłko (100g)

Wtorek
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml)
  • Schab z pieca w sosie ziołowym (100g+40g), ziemniaki gotowane (150g), mix sałat z sosem winegret (100g), woda mineralna (250ml) 
  • Kisiel z czerwoną porzeczką (150g)

Środa 
  • Rosół z makaronem i natką pietruszki (300ml) pszenica, seler
  • Gulasz z szynki (100g), kasza jęczmienna (150g), buraczki z cebulką i natką pietruszki (100g), woda mineralna (250ml) jęczmień
  • Galaretka brzoskwiniowa (150g)

Czwartek 
  • Zupa pomidorowa z ryżem, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron z białym serem (300g), jogurt naturalny ze świeżymi truskawkami (40g), warzywa gotowane na parze (100g), woda mineralna (250ml) pszenica, mleko
  • Arbuz (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie, zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011
Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

 

 

Dieta bezmleczna, bezjajeczna


Poniedziałek
  • Barszcz czerwony z ziemniakami i natką pietruszki (300ml)
  • Spaghetti Napoli (300g), surówka z młodej kapusty z tartą marchewką i koperkiem (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Jabłko (100g)

Wtorek
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml)
  • Schab z pieca w sosie ziołowym (100g+40g), ziemniaki gotowane (150g), mix sałat z sosem winegret (100g), woda mineralna (250ml) 
  • Kisiel z czerwoną porzeczką (150g)

Środa 
  • Rosół z makaronem i natką pietruszki (300ml) pszenica, seler
  • Gulasz z szynki (100g), kasza jęczmienna (150g), buraczki z cebulką i natką pietruszki (100g), woda mineralna (250ml) jęczmień
  • Galaretka brzoskwiniowa (150g)

Czwartek
  • Zupa pomidorowa z ryżem, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron z prażonymi jabłkami(300g), musze świeżych truskawek (40g), warzywa gotowane na parze (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Arbuz (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie, zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011
Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

 

 

Dieta bezglutenowa


Poniedziałek
  • Barszcz czerwony z ziemniakami, śmietanką i natką pietruszki (300ml) mleko
  • Bezglutenowe spaghetti Napoli (300g), surówka z młodej kapusty z tartą marchewką i koperkiem (100g), woda mineralna (250ml)
  • Jabłko (100g)

Wtorek
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml)
  • Schab z pieca w sosie ziołowym (100g+40g), ziemniaki gotowane (150g), mix sałat z sosem winegret (100g), woda mineralna (250ml) 
  • Kisiel z czerwoną porzeczką (150g)

Środa
  • Rosół z bezglutenowym makaronem i natką pietruszki (300ml) seler
  • Gulasz z szynki (100g), kasza gryczana (150g), buraczki z cebulką i natką pietruszki (100g), woda mineralna (250ml) 
  • Bezglutenowa galaretka brzoskwiniowa (150g)

Czwartek
  • Zupa pomidorowa z ryżem, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml) 
  • Bezglutenowy makaron z białym serem (300g), jogurt naturalny ze świeżymi truskawkami (40g), warzywa gotowane na parze (100g), woda mineralna (250ml) mleko
  • Arbuz (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie, zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011
Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.

 

 

Dieta wegetariańska


Poniedziałek
  • Barszcz czerwony z ziemniakami, śmietanką i natką pietruszki (300ml) mleko
  • Spaghetti Napoli (300g), surówka z młodej kapusty z tartą marchewką i koperkiem (100g), woda mineralna (250ml) pszenica
  • Jabłko (100g)

Wtorek
  • Zupa jarzynowa z ziemniakami, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml)
  • Pieczone kotlety z ciecierzycy i marchewki w sosie ziołowym (100g+40g), ziemniaki gotowane (150g), mix sałat z sosem winegret (100g), woda mineralna (250ml) 
  • Kisiel z czerwoną porzeczką (150g)

Środa 
  • Wegański rosół z makaronem i natką pietruszki (300ml) pszenica, seler
  • Gulasz warzywny z ciecierzycą (100g), kasza jęczmienna (150g), buraczki z cebulką i natką pietruszki (100g), woda mineralna (250ml) jęczmień
  • Wegańska galaretka brzoskwiniowa (150g)

Czwartek
  • Zupa pomidorowa z ryżem, śmietanką kokosową i natką pietruszki (300ml) 
  • Makaron z białym serem (300g), jogurt naturalny ze świeżymi truskawkami (40g), warzywa gotowane na parze (100g), woda mineralna (250ml) pszenica, mleko
  • Arbuz (100g)

UWAGA:  w jadłospisach  zostały  oznaczone alergeny  poprzez podkreślenie, zgodnie z Rozporządzeniem nr 1169/2011
Produkty wykorzystywane w naszej kuchni mogą zawierać śladowe ilości soi, migdałów, orzechów włoskich, laskowych, arachidowych, ziemnych lub pistacji.